Provare elektrisk installation – tjänsten tillsatt

Du som är erfaren elinstallatör och vill ta nästa kliv i karriären har nu möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på JACO. 

Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den förändring som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning

Som provare av elektrisk installation på JACO kommer du vara med och ansvara för kvalitén på utfört arbete, kontrollera att installationer har utförts på rätt sätt och att produkten uppfyller kundens krav. 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Provning och kontroll av elektrisk installation 
 • Felsökning och felavhjälpning
 • Aktivt läsa och förstå ritningar samt dokumentation på svenska och engelska
 • Dokumenthantering och avvikelsehantering inom befintlig process

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper och mångårig erfarenhet inom el. Du har antingen elutbildning/elprogrammet på minst gymnasienivå eller motsvarande elkompetens förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Har du exempelvis arbetat med el installationer eller kontroll och provning av el installationer tidigare är det starkt meriterande. 

Dina personliga egenskaper är viktiga då vi ställer stort krav på samarbete och din förmåga att vara lyhörd inom organisationen. Du behöver vara flexibel för att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera. Du skall behärska svenska och engelska språket väl i tal och skrift. God datorvana är ett krav. 

Vi erbjuder

JACO erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater.

Våra produkter och lösningar installeras och driftsätts runt om i världen vilket gör att du kommer att följa med i morgondagens energiomställning.

Frågor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval. 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef, Stefan Jakobsson, stefan.jakobsson@jaco.se, 0173-887 07.

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.