Operativ inköpschef – tjänsten tillsatt

Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. Du har erfarenhet, kunskap och ett stort intresse att förbättra och vidareutveckla bolagets affärsverksamhet. På Jaco får du möjligheten att utvecklas i din roll som inköpschef tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och lagkänsla. 

Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den förändring som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning

Inköpschefen har det övergripande ansvaret för bolagets inköp- och lagerfunktioner. Totalt omfattar personalansvaret fem personer. Inköpschefen rapporterar till VD och är en del av bolagets ledningsgrupp. l ledningsgruppen förväntas du bidra med kompetens i både strategiska och taktiska frågor.

Du ansvarar för att driva och utveckla företagets avdelning för inköp och lager, bidra till verksamhetens planering och lönsamhet samt är delaktig i det dagliga inköpsarbetet. Du verkar aktivt för att Jaco:s arbetsmiljö hanteras på ett korrekt sätt samt att du en förebild för de anställda när det kommer till verkställande av företagets strategi och målsättning. 

Utbildning och kvalifikationer

Du är en driven och kommunikativ ledare med sinne för affärsutveckling som inspirerar din omgivning till handling och förändring.  

Du brinner för såväl det strategiska som operativa arbetet och är analytisk, strukturerad och pragmatisk. Du har en förmåga att driva förbättringsarbete och motivera din personal. Vi vill ständigt utvecklas och är därför inte rädda för dig som vill driva förändring och har gjort det arbetet tidigare. Hos oss har du mandat till att våga testa och göra det lilla extra.

Du har relevant utbildning med inriktning mot inköp / logistik / ekonomi eller motsvarande erfarenhet. En stor del av bolagets affärer riktas mot exportmarknader och multinationella företag, det är därför ett krav att du behärskar det engelska språket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område cirka 100 meter från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater. Vi vill att din huvudsakliga arbetstid förläggs på kontoret i Hargshamn men beroende på var du bor finns möjligheten till viss omfattning av distansarbete efter överenskommelse.

Vi är också öppna för att diskutera andra möjligheter för att underlätta ditt resande till och från arbetet.

Frågor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Richard Johnson, richard.johnson@jaco.se eller HR chef Torbjörn Nyquist torbjorn.nyquist@jaco.se, 070-638 91 97.

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.