Operativ inköpare – tjänsten tillsatt

t

Jobba som inköpare på Jaco Fabriks AB

Operativ inköpare på Jaco

Är du intresserad av att arbeta med operativt inköp? Gillar du ordning och reda, frihet under ansvar och en vardag med fart och fläkt? Nu söker vi en ny operativ inköpare till vårt engagerade och serviceinriktade inköpsteam. Kanske är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

Som inköpare hos Jaco får du en viktig roll i att säkerställa en välfungerande materialförsörjning till vår produktion. I samarbete med resten av inköpsteamet, projektledare och lagerpersonal ser du till att produktionen förses med förbrukningsmateriel och insatsvaror till kundspecifika projekt. I din roll som inköpare ansvarar du för att inköpen sker till rätt kostnad, uppfyller kvalitetskrav och levereras i enlighet med produktionsplanering.

Utbildning och kvalifikationer

Vi ställer krav på att du har minst en gymnasieutbildning, gärna kompletterad med ett par års erfarenhet av inköpsarbete. Vår produktion har inriktning mot tillverkning och montering inom el och mekanik. Har du ett intresse för dessa områden är det meriterande för tjänsten men det är inget krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Social kompetens är viktigt för att kunna utveckla och behålla goda affärsrelationer med leverantörer. Vi arbetar med nationella såväl som internationella kunder och leverantörer. Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt eftersom tjänsten ställer krav på god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av att arbeta i Excel, Word och affärssystemet Monitor är meriterande.

Vi erbjuder

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss har du stor möjlighet att göra skillnad och du blir viktig för företagets fortsatta framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Placeringsorten är Hargshamn.

Ansökan och kontaktperson

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.

Kontaktperson för frågor är: anita.ohlsson@jaco.se eller 0173-88713 Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.