Mekanikkonstruktör

Vi söker dig som motiveras av en roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. På Jaco får du möjligheten att utvecklas i din roll som konstruktör tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och lagkänsla.

Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den energiomställning som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör på Jaco arbetar du i nära samarbete med övriga konstruktörer, projektledare, teknisk chef och produktionschef att upprätta tillverknings- och layoutritningar för teknikbyggnader med tillhörande detaljer. Vi arbetar i CAD programmet SolidWorks för att producera ritningar. 
Du kommer även arbeta med teknisk utvärdering av material/produkter, upprättande av arbets- och slutdokumentation, objektsanpassade kontroll- och kvalitetsdokument. 

Vem vi söker

Du är självgående, flexibel och tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter samt har förmågan att strukturera ditt arbete. Du trivs med att analysera förutsättningar och hitta de bästa lösningarna. Arbetet kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten, samtidigt som du är en lyhörd lagspelare med förmåga att se till projektens bästa. Vidare är relationsskapande, förbättringsarbete och god service naturliga delar i ditt arbete.

Kvalifikationer

– En teknisk utbildning på lägst gymnasienivå

– Erfarenhet av arbete i 3D CAD program, gärna SolidWorks eller liknande. 

– Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är god kännedom om byggregler, byggstandarder och stålkonstruktioner. Även erfarenhet av hållfasthetsutredningar och några års arbete som mekanikkonstruktör är meriterande. 

Vi erbjuder

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater.

Utöver detta erbjuds du även:

– Kompetensutveckling i form av utbildningar och lärande i arbetet    

– Friskvårdsbidrag 3500kr/år

– Arbete i en platt organisation med snabba och enkla beslutsvägar

Frågor och ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval. 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Chef för Kundprojekt och Konstruktion 
Rickard Samuelsson, rickard.samuelsson@jaco.se, 070-638 95 97

eller

Ekonomi- och HR-Chef 
Torbjörn Nyquist, torbjorn.nyquist@jaco.se, 070-638 91 97

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.