HR- och löneadministratör

Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en serviceinriktad roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. 

Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den energiomställning som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning

Tjänsten som HR- och löneadministratör passar dig som är öppen, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av en avdelning som jobbar med ekonomi, HR och transport och logistik och du kommer vara en viktig del av teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att omfatta:

 • Avstämning av närvaro och tidsredovisning
 • Beräkning och utbetalning av löner och utlägg
 • Pensions- och försäkringsrapportering
 • Ta fram arbetsgivarintyg och intyg till myndigheter
 • Avräkning projektkostnader
 • Vara ett stöd till chefer vid lönefrågor 

Utbildning och kvalifikationer

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst och gärna en administrativ utbildning på gymnasienivå. Du är en van användare av affärssystem (gärna Monitor) och har goda kunskaper i Officepaketet, har du också erfarenhet av Kontek Lön eller andra lönesystem är det meriterande. 

Som person trivs du med att jobba med siffror och avstämningar och är van att tolka lagar och avtal. Du behöver vara självgående, ha en god initiativförmåga, en god arbetsstruktur samt förmåga att planera ditt arbete. Vi sätter också värde på personliga egenskaper som ansvarskänsla, flexibilitet och noggrannhet.

Vi erbjuder

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater.

Utöver detta erbjuds du även:

 • Friskvårdsbidrag på 3 500 kr per år
 • Arbete i en platt organisation med snabba och enkla beslutsvägar
 • Arbete med ambitiösa och kompetenta kollegor som finner stor stolthet i sitt arbete

Frågor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta avdelningens chef Torbjörn Nyquist torbjorn.nyquist@jaco.se, 070-638 91 97.

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.