Gruppledare för lagret på Jaco – tjänsten tillsatt

Har du lagervana och är lösningsorienterad? Då har vi en spännande tjänst för dig. På Jaco får du möjligheten att utvecklas i din roll som gruppledare för lagerpersonalen.

Arbetsuppgifter

Som gruppledare leder och fördelar du arbetet. Du ser till att flödet mellan in- och utleverans flyter smidigt och i dialog med lagerchef och produktionschef identifierar du möjligheter till förbättringar.
Du har ansvar för att inventering sker i enlighet med definierade rutiner.

Vi är ett litet lagerteam utöver arbetsuppgifter relaterat till planering och lageransvar kommer du även jobba operativt med sedvanliga lageruppgifter såsom leveransbevakning, in- och utleveranser, plockning och packning samt flytt av gods med truck mellan våra lagerplatser på området.

Utbildning och kvalifikationer

Du är en driven och coachande ledare. Ditt ledarskap tar utgångspunkt i ditt starka intresse för såväl medarbetarens som företagets utveckling. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett naturligt kvalitets- och servicetänkande. Det viktigt att du liksom dina teamkollegor har en prestigelös och flexibel inställning och alltid agerar som lagspelare.

Som sökande till denna tjänst ser vi att du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder

Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss har du stor möjlighet att göra skillnad och du blir viktig för företagets fortsatta framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

Ansökan och kontaktperson

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Kontaktperson är anita.ohlsson@jaco.se eller 0173-88713.

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.