Ekonomichef med HR-funktion – tjänsten tillsatt

Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. Du har erfarenhet, kunskap och ett stort intresse att förbättra och vidareutveckla bolagets affärsverksamhet. På Jaco får du möjligheten att utvecklas i din roll som ekonomichef tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och lagkänsla. Du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elanvändning med de produkter vi säljer till våra kunder. Vi söker dig som ser möjligheter i den förändring som vårt samhälle genomgår just nu.

Befattningsbeskrivning
Ekonomichefen har det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi- och HR-funktioner. Totalt omfattar personalansvaret tre personer. Ekonomi- och HR-chefen rapporterar till VD och är en del av bolagets ledningsgrupp.
l ledningsgrupparbetet förväntas du bidra med kompetens i både strategiska och taktiska frågor.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löpande bokföring och bokslutsarbete, rapportering till ledningsgrupp och styrelse, arbete med årsredovisning osv. Du kommer att kontinuerligt arbeta med utveckling av våra ekonomiska processer samt bistå proaktivt med analys och verksamhetsuppföljning. Du är även kontaktperson mot bank, revisor, försäkringsbolag etc.

Som ekonomi- och HR-chef arbetar du nära verksamheten samtidigt som du har ett samarbete med VD, där du agerar bollplank och bistår med ett värdefullt ekonomiskt perspektiv.

Utbildning och kvalifikationer
Det är ett krav att du är utbildad högskoleekonom, vi ser helst att du är civilekonom eller civilingenjör med ekonomiutbildning och har erfarenhet från ekonomichefsarbete i ditt tidigare arbetsliv.

En stor del av bolagets affärer riktas mot exportmarknader och multinationella företag, det är därför ett krav att du behärskar det engelska språket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder
Jaco erbjuder ett spännande jobb i ett naturskönt område ca 100 m från havet i ett företag som anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande produkter och får många trevliga arbetskamrater. Vi vill att din huvudsakliga arbetstid förläggs på kontoret i Hargshamn men beroende på var du bor finns möjligheten till distansarbete en eller ett par dagar i veckan.

Vi är också öppna för att diskutera andra möjligheter för att underlätta ditt resande till och från arbetet

Ansökan och kontaktperson
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde snarast.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.

Kontaktperson för frågor är: Richard Johnson, richard.johnson@jaco.se eller 070-631 27 97

Välkommen med din ansökan!  Personligt brev

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.

  CV

  Format: bild/pdf/docx. Max: 5mb

  ingen fil är vald.